2016. február 23., kedd

Presztízs értékű megmérettetések


Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat mindig is fontosnak tartotta franchise partnerei, ingatlan értékesítői és hitel ügyintézői elismerését. Évről – évre egyre nagyobb presztízst jelent a legjobbak között való szereplés, mind a franchise partnereknek, mind a Kollégáknak!
Elismerésre kerül a legjobb iroda, ahol nem kevesebb, mint 39 franchise partner versenyez. Továbbá az év értékesítői is jutalmat vehetnek át, ők immár 428-an vannak országszerte!
„Franchise partnereink és Munkatársaink jutalmazása a kezdetektől fogva, tehát immár 10 éve sarkalatos pontja és mozgató rugója az ingatlan hálózatunknak. Ezeket a megmérettetéseket a Kollégák kicsit sem teherként, hanem inkább célként élik meg a mindennapokban. Az év értékesítője vagy az év hitelügyintézése egyéni elismerés, tehát itt egyénileg küzdenek a Kollégák. Az év irodája címet azonban csak azok nyerhetik el, akik egész évben közösen dolgoznak és összefogásukkal erősítik az várost, az irodát!” – számolt be Molnár Szabolcs Tulajdonos Úr a díjátadó ünnepségen.
Az ünnepségen Molnár Szabolcs Tulajdonos Úr, Weicher András Fejlesztési Igazgató Úr és Szegedy Péter Szakmai Igazgató Úr adták át a díjakat.

Kategóriák és a díjazottak

2015. év legkiválóbb hitelspecialistái
Irodára jutó volumen alapján

1. helyezett: Nicklné Szilágyi Melinda- Sopron
2. helyezett: Tóth Adrienn- Győr
3. helyezett: Fodor Roland- Jászberény
  

2015. év legkiválóbb hitelspecialistái
Teljes volumen alapján

1. helyezett: Horváth Csaba- Siófok, Szombathely
2. helyezett: Kovács Judit- Tata-Tbánya-Komárom
3. helyezett: Nicklné Szilágyi Melinda- Sopron-Csorna


2015. év legkiválóbb
Hitelspecialistái, Proaktivitás díj

Fodor Roldand- Jászberény


2015. év legkiválóbb értékesítői
Év értékesítője

1. helyezett: Várdai Andrea – Siófok

2. helyezett: Bubla Zoltán – Mosonmagyaróvár

3. helyezett: Fülöpné Máté Ildikó – Győr

2015. év irodája

1. Openhouse Győr

2. Openhouse Siófok

3. Openhouse Sopron


„A díjazott értékesítőknek és az irodák munkatársainak szívből gratulálunk és köszönjük a tavalyi évben nyújtott kimagasló teljesítményüket. 2016-os évre is hasonló eredményeket kívánunk és buzdítjuk a többi franchise partnert is, legyenek 2016 évben Ők is a díjazottak között!” – zárta a díjátadót Szegedy Péter Szakmai Igazgató Úr.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések