2014. február 25., kedd

Táblakampány


Nem, ne tessék megijedni, még nem a választási táblaerdőről van szó. Eladó ingatlanokon látható táblák kapcsán írjuk, hogy „Jó bornak is kell a cégér!”

Tudta, hogy az emberek többsége aktuális lakókörnyezetében figyeli az eladó lakásokat, házakat? Nehezen költözünk a megszokottól messzire, így lakásvásárlás előtt a szomszédos utcákban lévő eladó ingatlanokon akad meg leggyakrabban a figyelmünk. Pedig az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat értékesítői éppen olyan kifogásokkal szembesülnek táblakihelyezéskor leggyakrabban, mint „Kiderül, hogy eladó!” vagy „Megtudja a szomszéd”. Nos, ez lenne a cél. Tudja meg mindenki, hogy eladó, és a leghathatósabb reklámnak, a szájreklámnak (szebben szólva referenciamarketingnek) adjon kezdő lökést a kültéri tábla.
Egy igényesen kivitelezett, időjárásálló (rugalmas műanyag, vagy habosított PVC kültéri nyomtatással készült) tábla sokat elárul az eladóról. Ha a filctollal írt kartonpapír helyett egy jó hírnevű cég logója alatt jelenik meg a felirat, bizony az figyelemfelkeltő!
Meggyőztük? Ön kitenné?


Tudta?

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózattal kötött exkluzív szerződések mellé minden ügyfélnek jár az Eladó tábla – amelyek most nyereményjátékban is részt vesznek.

1 megjegyzés:

Népszerű bejegyzések