2013. október 24., csütörtök

Őszi AJÁNDÉKESŐ az Openhouse-nál!


-        Hitelből, lakástakarékpénztári takarékosságból, szocpol kedvezménnyel vagy készpénzzel megvásárolt új építésű ingatlanjához most Openhouse ajándék jár.

   
Ön mit választana ajándékba?

  • kerítést
  • konyhabútort?
  • tárolóhelyiséget?
  • garázst?
  • klímát?


Szepessy Anita kolléganőnk, a győri irodák vezetője újságírói kérdésre a következőképpen foglalta össze az akció lényegét:



 „Október 28-án indulni az akció, és december 20-ig tart. Aki ez idő alatt újépítésű ingatlanra köt szerződést, biztosan jól jár, hiszen arra vettük rá a velünk együttműködő építtető cégeket, hogy különböző ajándékokat ajánljanak fel – kizárólag az Openhouse ügyfelei részére. A felajánlott ajándékok között szerepel többek között kerítés, ingyen parkoló, plusz tároló, extra klíma és ajándék konyhabútor is. Egyszeri, kihagyhatatlan lehetőség ez, hiszen talán pont azt kapja meg a vevőnk, amire idén már nem futná! Az ingatlanok a város több területén találhatóak: Révfalú, Szabadhegy, Víztükör, Szigetköz, Sziget és a Belváros szerepel újépítésű projektjeink között. Több olyan építési vállalkozó van benne az őszi akciónkban, akikkel évek óta jó kapcsolatunk van, minőségi lakásokat, házakat építenek – bátran kínáljuk hát őket az Openhouse portfóliójában.”

A bővebb részletekről kollégáink szívesen nyújtanak felvilágosítást:
www.openhouse.hu

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések