2013. október 24., csütörtök

Az üvegpaloták királya



Élet a padlótól a plafonig, faltól falig. Látvány minden négyzetcentiméteren. Ez az, amivel a Víziváros szívében épülő Víztükör lakóparkot leginkább jellemezni tudnánk. Egy olyan újépítésű társasház van születőben, amire még az sem tud nemet mondani, aki a családi házak pártján áll. Az elhelyezkedéstől a kivitelezésig vizsgáltuk a projektet, és azt kell mondanunk: jelesre vizsgázott.
A lakások a remek fényviszonyoknak köszönhetően tele vannak élettel, szellős terek, tágas felületek vezetik a szemet. A leendő otthonok kivételesen széles erkélyekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a kikapcsolódást az egész család számára és gyönyörű térkapcsolatot hoznak létre a belső épített és a külső, természeti környezet között. Az egyedi stílusú fehér épület áttekinthető struktúrája kinyitja számunkra a teret, kihasználva a természetes fény melegségét és lehetővé teszi annak szabad áramlását az otthonunkban.

Az épület és a lakások is A+ energetikai besorolással rendelkeznek, a legkorszerűbb technikával vannak felszerelve - mellyel a rezsi költség minimalizálást érik el. Az épület emeltszintű szerkezetkész állapotban kerül átadásra.

Exkluzív lakások luxus kivitelben, elérhető áron! Keresse értékesítőnket:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések