2013. február 13., szerda

Franchise találkozó és díjátadás az Openhousenál




Az Openhouse idén első alkalommal, ünnepélyes franchise találkozó keretében adta át a 2012-es évi díjakat.


A díjazottak 3 kategóriában mérettettek meg, a kategóriák első három helyezettjei névre szóló díjakat vehettek át a Molnár Szabolcs és Molnár Kristóf tulajdonosoktól.

Az év franchise partnere megtisztelő I. helyezést idén a soproni iroda nyerte el.

Év franchise partnere 2012
  1. Soproni Openhouse Iroda
  2. Veszprémi Openhouse Iroda
  3. Kecskeméti Openhouse Iroda
Az év franchise partnerei

Év hitelspecialistája
  1. Csete Balázs (Győr)
  2. Nicklné Szilágyi Melinda (Sopron)
  3. Bara Ivetta (Veszprém) / Szalai Gábor (Szeged)
Az év hitelspecialistái

Év értékesítője
  1. Fülöpné Máté Ildikó (Győr)
  2. Hollósi Tibor (Veszprém)
  3. Bubla Zoltán (Mosonmagyaróvár)

A díjak átadása után Molnár Szabolcs köszöntötte a munkatársakat, majd rövid összefoglalást tartott a 2012-es évben elért sikerekről, és a megvalósított programokról. Egyúttal átadta a stafétát a hálózat új franchise igazgatójának, Weicher Andrásnak.

„Számos irodával büszkélkedhet már az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat, ám 2012-ben tovább folytatódott a sikertörténet – új irodák átadására került sor Balatonfüreden, Kaposváron, és Debrecenben is. A találkozónak a 2 hete megnyílt győri Openhouse Franchise Központ adott helyet- ez is mutatja az innovativitást, stabilitást az ügyfelek számára.”- hangzott el a tulajdonosoktól.

A 2013-as tervek...

 A célok között szerepel többek között 8 új iroda nyitása is: Budapesten, Pécsen, Egerben, Békéscsabán akvirálnak új franchise partnereket. A legújabb irodák már februárban megnyílnak: Dunakeszin, Tatán, és Kecskeméten egy második irodában várja majd leendő ügyfeleit az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat.


Az irodák nyitásához hozzátartozik az új munkatársak felvétele is. A munkaerő felvétele továbbra is folytatódik, hiszen a tegnapi nappal az Openhouse munkatársainak száma elérte a bűvös 300-at.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések